Vodavi op Badminton Business Toernooi

Het Sortimo/Badminton Business Toernooi beleefde zaterdag 29 oktober 2016 zijn première in sporthal De Bakwetering te Lekkerkerk. Ruim twintig regionale bedrijven vaardigden teams af naar het sportieve evenement. Ook Vodavi deed vol enthousiasme mee in de strijd om een topklasering.

Na ruim drie uur enthousiast badminton mocht het team van Van Erkel Design & Radiatoren zich winnaar noemen van ‘het BBT’. Tweede werd het team van Bewegingsstimulering.nl. Aceve Totaalinstallateur legde beslag op ‘het brons’. De prijs voor de meest opvallende speler ging naar Piet de Bruin van Tegelzetbedrijf De Bruin uit Stolwijk.

Mooi was ook de cheque van 752 euro die ‘toernooidirecteur’ Marc Molenaar, A. Molenaar Hoveniersbedrijf (https://www.molenaarhovenier.nl/) namens alle deelnemers mocht overhandigen aan Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, vertegenwoordig door mevrouw A. Timmer. Het bedrag was een optelsom van de bijdragen van hoofdsponsor Sortimo (https://www.sortimo.nl/), subsponsor A. Molenaar Hoveniersbedrijf en (de inschrijfgelden van) de aan het toernooi deelnemende regionale bedrijventeams.

Naast het op deze sportieve wijze een bijdrage te kunnen leveren aan de activiteiten van, voor en door de deelnemers aan de Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, is Vodavi ook trotse sponsor van deze Stichting.. Wilt u meer weten over Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard en het geweldige initiatief, de website https://www.stichtingdagbestedingkrimpenerwaard.nl vertelt u veel meer over de activiteiten van en voor de deelnemers.
Logo Stichting Dagbesteding Krimpenerwaardlogo A. Molenaar hoveniers      Logo Sortimo Nederland