Mistgenerator maakt inbreken onaantrekkelijk

Mistgenerator maakt inbreken onaantrekkelijk

Overvallers maken eerder rationele keuzes dan dat zij impulsief te werk gaan. Dat blijkt onder meer uit een analyse van beeldfragmenten van overvallen uit Opsporing Verzocht, zo meldt Secondant, platform voor maatschappelijke veiligheid. In de meeste gevallen was er sprake van voorbereiding om de pakkans te verlagen. De overvallen leken dus niet impulsief gepleegd te worden.

Kennis over het gedrag van overvallers en over de keuzes die zij maken, is belangrijk voor het nemen van de juiste preventieve en repressieve maatregelen. In dit artikel beschrijven we de economische baten van overvallen in Nederland. De gemiddelde winstverwachting van een overval is zo laag – negatief zelfs – dat het onwaarschijnlijk lijkt, dat de overvallers een rationele keuze maken. Toch blijkt uit dit onderzoek dat de overvallers wel degelijk rekening houden met de winstverwachting in hun keuze de overal te plegen en de wijze van uitvoering.

Om inbrekers/overvallers te ontmoedigen uw bedrijf te bezoeken heeft Vodavi een oplossing: mistgeneratoren. Wilt u zien wat het effect hiervan is, bekijk dan het onderstaande filmpje:

https://www.facebook.com/ahgiessenburg/

Vil tåkelegge innbruddstyver...HOVEDFOTO