Vodavi: duidelijk in (mobiele) telefonie

Het aanbod van (mobiele) telefonieaanbieders begint steeds meer te lijken op een ondoordringbare brij. Vodavi helpt u graag om uw telefonie op orde te krijgen. Wij bieden u maatwerkadvisering die aan duidelijkheid en gebruiksgemak niets te wensen overlaat.

 

Onafhankelijk advies

De mogelijkheden zo zijn veelzijdig en voor u wellicht lastig te overzien te overzien. Vodavi biedt u onafhankelijk advies aan op het gebied van zakelijke vaste telecommunicatie en zakelijk mobiele telefonie. Uiteraard is de verhouding kwaliteit/prijs van groot belang. Het voorstel zal aansluiten bij de spraak- en dataprofielen van uw bedrijf en uw medewerkers. Vodavi is partner van onder andere Ziggo, CBizz, KPN en de mobiele aanbieders Vodafone, KPN, Telfort, Tele2 en Yes Telecom.

Wij kunnen u onder andere van dienst zijn op de volgende aspecten:

 

– beheer van abonnementen en toestellen/apparaten
– analyseren van uw spraak- en/of data verbruik voor uw vaste en mobiele telefonie, zowel in het binnenland als naar het buitenland
– onderling bellen (ook interessant voor u?)
– wel of geen nieuwe vaste of mobiele telefoontoestellen of telefooncentrale
– berekenen en vergelijken van de mogelijkheden tot kostenbesparing
– …

Meer weten?

Kortom, al uw vragen over communicatie, kostenbesparing, nieuwe of wijzigingen van bestaande abonnementen op het gebied van vaste en mobiele telecommunicatie kunt u bij Vodavi bv kwijt. Bel met 0182 353685 of mail uw gegevens naar info@vodavi.nl, dan nemen wij zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Mobiele telefonie ook daarvoor kunt u bij Vodavi terecht