In 1 op de 3 huizen geen rookmelder

In 1 op de 3 huizen geen rookmelderRookmelder waar rook bij komt

Ruim één op de drie (37 procent) Nederlandse huizen heeft géén rook-, CO- en/of CO2-melder. Eén van de vijf melders is verbonden met het internet. Dit blijkt uit de Smart Home Monitor, een marktonderzoek van Multiscope onder 6.000 Nederlanders.

In bijna twee van de drie huizen (64 procent) in Nederland hangen rook-, CO- en CO2-melders. Van die melders staat één op de vijf (21 procent) in verbinding met het internet. Hiermee krijgt de bewoner via de smartphone een melding op afstand zodra de melder alarm slaat.

Slimme veiligheidsproducten

De belangrijkste redenen voor het aanschaffen van slimme veiligheidsproducten (bijvoorbeeld melders of complete alarmsystemen (brandmeld-, inbraakalarm- of camerabeveiliging)) zijn extra veiligheid (60 procent), overal kunnen zien of gewaarschuwd worden wat er in en rondom huis gebeurt (24 procent) en de slimme veiligheidsproducten bieden meer gemak en comfort dan producten zonder internetverbinding. Bijna vier
op de tien Nederlanders met veiligheidsproducten hebben hiervoor een betaald abonnement.

Bent u geïnteresseerd in aanschaf en plaatsing van een adequaat rook-, CO- en CO-2 melder of een compleet beveiligingssysteem? Neem dan gerust contact op met Vodavi, telefoonnummer 0182 353685 of mail uw adresgegevens, voorzien van telefoonnummer, aan info@vodavi.nl. Wij nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Wij ontzorgen u met een maatwerkoplossing!