Zilvertron ‘compleet ontzorgd’

Zilvertron ‘compleet ontzorgd’

Ontzorgd

Voor het in Schoonhoven gevestigde bedrijf Zilvertron BV, realiseerde Vodavi onlangs de verhuizing van de huidige telefooncentrale naar het nieuwe pand. Tevens realiseerde Vodavi de installatie van inbraak- en brandalarmsystemen én de begeleiding naar een nieuw glasvezelnet. “We zijn complet ontzorgd”, stelt Zilvertron-directeur Robert Nobel tevreden vast.

Zilvertron

Zilvertron BV is een jonge onderneming met een volwassen historie in de wereld van de kleine aandrijftechniek. “Ons specialisme is het leveren en creëren van mechatronica oplossingen in de business to business markt, in het Low-tech en High-tech bereik.”, vertelt Robert Nobel. “Dus van het toeleveren van aandrijftechnische componenten tot het volledig realiseren van totaaloplossingen.” Nobel leidt de onderneming samen met compagnons Jan Korevaar en René Jansen. Bij Zilvertron werken tien mensen. Het bedrijf is in heel Nederland actief.

Telefooncentrale

“Onze relatie met Vodavi dateert al van ons vorige pand. Destijds leverde Vodavi onze telefooncentrale. Dat verliep uitstekend. Vodavi-eigenaar Martin Vonk en ik hebben allebei een technische achtergrond en spreken dezelfde taal. De communicatie tussen ons is open. Dat werkt erg prettig.”

Verhuizing

Eind oktober verhuisde Zilvertron naar haar nieuwe pand  aan De Smaragd in Schoonhoven. “We waren er snel uit voor wat betreft de verhuizing van onze telefooncentrale en het aanleggen van het inbraakalarm en het brandalarm”, glimlacht Robert Nobel. “We zijn die dag slechts twee uur uit de lucht geweest met onze telefooncentrale! Dat is ongekend kort! Ook het installeren van het inbraak- en brandalarm verliep snel, soepel en degelijk. Ik kan Vodavi bv dan ook bij iedereen aanbevelen, zeker óók bij een bedrijfsverhuizing.”

Meer informatie over Zilvertron bv kunt u vinden op www.zilvertron.nl.

Impressie Zilvertron, door Vodavi ontzorgd