‘Een perfect geluidssysteem’

‘Een perfect geluidssysteem’

Het enige wat er nog aan ontbreekt bij de Dodewaardse IJsclub is…. ijs. Voor de rest is de 700 leden tellende vereniging helemaal up to date. Met dank aan al die vrijwilligers én Vodavi, dat de club een compleet nieuwe geluidsinstallatie leverde.

“Tussen het eerste contact en de oplevering zat precies veertien dagen”, stelt Wim Romein namens de ijsclub vast. “Verbazingwekkend snel. En goed óók. Martin Vonk en zijn team hebben echt vakwerk geleverd. We kunnen weer vele jaren vooruit.”

De oude geluidsinstallatie van de Dodewaardse IJsclub functioneerde ronduit krakkemikkig. “Hij hing zo langzamerhand van lapwerk aan elkaar”, aldus de heer Romein. “Het bestuur vroeg mij om op zoek te gaan naar een nieuwe installatie. Ik werd geattendeerd op het bestaan van Vodavi en zocht contact met het bedrijf. Directeur Martin Vonk is hier vervolgens langs geweest om de situatie te bekijken en onze wensen te noteren. Daaruit rolde een voorstel dat op de unanieme instemming van het bestuur kon rekenen. Inmiddels is de apparatuur geplaatst en maken we er gebruik van. Een perfect systeem met tal van eigentijdse gebruiksmogelijkheden, een fantastisch geluid en voortreffelijke microfoons, zowel vast als draadloos. Vodavi heeft exact geleverd wat we wilden! Ik kan het bedrijf dan ook bij elke ijsclub of andere sportvereniging aanbevelen. Het enige wat nu nog ontbreekt is ijs. Dat kan zélfs Martin Vonk niet leveren, ha ha! Maar op het gebied van geluid heeft hij ons een uitstekende dienst bewezen. De schaatsers, skeeleraars en atleten die gebruiken maken van ons complex zijn er op maat mee bediend.”

Meer informatie over de Dodewaardse IJsclub kunt u vinden via https://www.dijc.nl/.

Dodewaardse IJsclub is door Vodavi voorzien van een TOA geluidsinstallatie