Hoe veilig is uw pand?

Hoe veilig is uw pand?

Veiligheid

De periode rond Kerst en Oud & Nieuw wordt door veel mensen gebruikt om zich even te ontworstelen aan de dagelijkse beslommeringen. De een gaat op wintersportvakantie en de ander kiest voor ‘een dagje weg’ of anderszins. Ook veel bedrijven kiezen ervoor om even gas terug te nemen en hun kantoren en panden tijdelijk te sluiten.

Zorgeloos

Om het decemberreces zorgeloos te laten verlopen, is het belangrijk dat de inbraakbeveiliging en brandveiligheid van uw woning of bedrijf op orde is. Eind december is namelijk – helaas – ook de tijd van het jaar waarin inbrekers graag op pad gaan …  Deze inbrekers hopen dat zij tijdens uw afwezigheid dus ongestoord hun slag te kunnen slaan. Met de juiste inbraakbeveiliging kunt u de kans op een onaangename ervaring sterk verkleinen. Vodavi adviseert u graag.

Dat geldt ook als het gaat om brandbeveiliging van en voor bedrijf en woning. Zeker in de tijd rondom de feestdagen waarin men vaak kaarsen aan steken en extra (sier)verlichting ontsteek, maar ook met het afsteken van het vuurwerk tijdens Oud & Nieuw, moet men goed op de brandveiligheid letten. Beperk zoveel mogelijk alle risico’s en plaats goedgekeurde rookmelders. Ook een koolmonoxide melder is van harte aan te bevelen.

Contact

Neem gerust contact met ons op en ontdek wat Vodavi voor u kan betekenen. Vodavi is te bereiken via telefoonnummer 0182 353685, per e-mail info@vodavi.nl of klik hier om gebruik te maken van ons contactformulier.

Hoe veilig is uw pand? Vodavi adviseert u graag over uw beveiliging