Vodavi bedient Almeerse scholen op maat

Vodavi bedient Almeerse scholen op maat

Vodavi is niet alleen actief op de zakelijke en particuliere markt. Het bedrijf ontzorgt ook (semi)overheidsinstellingen bij al hun vraagstukken op het gebied van telecom, geluid, brand- en beveiligingssystemen. Eén van die relaties is de Almeerse Scholen Groep. Een onderwijsorganisatie in Almere waaronder een kleine vijftig basisscholen en acht scholen voor voortgezet onderwijs ressorteren.

SV8100 telefooncentrale

Ard Scholze werkt als gebouwenbeheerder voor het Oostvaarders College, het Montessori Lyceum en het Buitenhout College. “Vodavi heeft bij ons een grote SV8100 telefooncentrale geplaatst, ter vervanging van de oude telefooncentrale”, vertelt Ard Scholze. “Verder voert het bedrijf regelmatig werkzaamheden/mutaties uit aan de telefooncentrale en levert men toestellen, headsets etc. Prettig is daarnaast dat Vodavi ons uitstekend adviseert en begeleidt bij de keuze voor een internet- en telefonie provider. Over zowel de advisering als de uitvoering en de nazorg zijn we zeer tevreden. Het mooie van Vodavi is dat men altijd voor ons klaarstaat, goed meedenkt, met maatoplossingen komt en perfect werk levert. Ook het zoeken naar een scherp geprijsde provider kun je met een gerust hart aan Martin en Sandra Vonk overlaten!”

Gebouwenbeheer

Ard Scholze is voor de drie eerder genoemde scholen actief als gebouwenbeheerder. Een veelomvattende taak die ondermeer bestaat uit: contractenbeheer, het controleren van de installaties, het afhandelen van schades, het plannen en uittekenen van verbouwingen, meubelinkoop, (deel)inkoop ICT, telefonie, beveiliging, een coördinerende functie als schakel tussen scholendirecties en bouwbedrijven/aannemers en het verrichten van technische werkzaamheden in samenwerking met de conciërges.

Omroepinstallatie

“Met Vodavi kwam ik in contact via het bedrijf Groen en Aldenkamp, onze huis e-installateur van het Oostvaarders College”, vertelt Ard Scholze. “Toen onze telefooncentrale moest worden vervangen, wees Groen en Aldenkamp ons op Vodavi. Daar kwam een hechte relatie uit voort. Vodavi installeerde op ‘mijn’ drie scholen de telefooncentrale en legde ook een nieuwe omroepinstallatie aan in het Montessori Lyceum. We hebben vrijwel iedere maand contact met elkaar.

Provider

Momenteel over het contract met de provider. Wij denken dat dat goedkoper kan en hebben Vodavi gevraagd om de markt voor ons te verkennen. Dat soort dingen kun je misschien ook zelf proberen uit te zoeken, maar het is verstandiger om het Vodavi te laten doen. Dat bedrijf heeft een veel bredere ingang bij de providers en weet precies wat en wie ze nodig hebben om tot een goed product en de juiste prijs te komen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Vodavi daar ook nu weer in slaagt! Onze ervaringen met deze partner zijn alleen maar positief!”

Vodavi bedient Almeerse scholen op maat