Vodavi fan van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard

Vodavi fan van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard

Vodavi is enthousiast fan van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Deze jonge organisatie verzorgt in de Krimpenerwaard zinvolle en aangename dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. “We ondersteunen Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard graag. Ook omdat wij het belangrijk vinden, dat mensen met een verstandelijke beperking volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij”, vertelt Vodavi directeur Martin Vonk. “Wij zijn erg blij met de support vanuit het bedrijfsleven”, zegt Arjenne Timmer, directeur van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. “Mede dankzij deze vorm van sponsoring, slagen we er in om onze deelnemers met eigen personenbusjes van hun woning naar hun dagbestedingsplek te vervoeren. Dat zou zonder deze brede support niet mogelijk zijn.”

Projecten

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard heeft momenteel twaalf projecten in de regio. De deelnemers – zo’n negentig in getal- zijn actief in de horeca, de groenvoorziening en de zorg.  Enkele bekende projecten voor dagbesteding zijn:
– Lunchroom ‘Huisje van de Zeeuw’ in Lekkerkerk
– Pannenkoekenrestaurant ‘Onder de Molen’ in Bergambacht
– Molenwinkel molen ‘Den Arend’ in Bergambacht
– het Rabobank Adviescentrum in Krimpen aan den IJssel
– Lunchroom ‘Plein 10’ in Nieuw-Lekkerkland.

Ook fan worden

Wilt u ook fan en vriend worden van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, bekijk dan de website van deze stichting: https://www.stichtingdagbestedingkrimpenerwaard.nl/. Of bekijk via https://www.stichtingdagbestedingkrimpenerwaard.nl/vriend-worden/ welke mogelijkheden er voor u zijn en meld u aan als vriend van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard.

Vodavi fan St. Dagbesteding Krimpenerwaard