VV Lekkerkerk erg tevreden over Vodavi

‘VV Lekkerkerk erg tevreden over Vodavi’

Geluidsinstallatie en omroepsysteem

Vodavi levert en installeert al jaren geluidsinstallaties en omroepsystemen. Talloze bedrijven, scholen en sportverenigingen worden daarmee op maat bediend.

“Wij hebben uitstekende ervaringen met Vodavi”,  vertelt Erica Mak, “We hadden een geluidsinstallatie die niet meer helemaal voldeed aan onze gebruikerseisen. Zo waren er luidsprekers gemonteerd op de tribune aan de overzijde van het veld. Dat werkte niet lekker. Vodavi verplaatste de boxen naar het dak van ons clubhuis; veel beter! Daarnaast zorgde men ervoor dat de bediening van de geluidsinstallatie sterk werd vereenvoudigd en er nieuwe bekabeling werd aangelegd. Het resultaat is perfect. We zijn er erg tevreden over.”

VV Lekkerkerk

Erica Mak geldt al jaren als één van de vertrouwde gezichten bij vv Lekkerkerk. Ze speelde vele seizoenen lang in het eerste dameselftal van de club en verricht al sinds 1978 vrijwilligerswerk. “Ik begon mijn activiteiten als lid en wedstrijdsecretaris van de damescommissie en hielp met het rondbrengen van de weekbrieven en de vervaardiging van het clubblad”, somt ze wat zaken op. “Vanaf 1984 ging ik achter de bar staan. Ik werd ook lid van de barcommissie. In die functie ben ik nog steeds actief. Ik ben heel wat keren per week op de club. Met plezier.  Het is simpel: ik houd van deze vereniging. Daarom zet ik me graag voor vv Lekkerkerk in.”

VV Lekkerkerk: tevreden over samenwerking met Vodavi

Erica Mak, VV Lekkerkerk bij geluidsinstallatie door Vodavi geleverd