Nieuwe telefooncentrale: zoveel beter!

Nieuwe telefooncentrale: zoveel beter!

UCplus

Bij Van Egmond Makelaardij in Bergambacht installeerde Vodavi onlangs een nieuwe telefooncentrale met daarbij een UCplus voor een koppeling met RealWorks (het systeem van NVM Makelaars). “Het werkt geweldig!”, vertelt Karin van Egmond.

Registratie

“Dankzij het nieuwe systeem worden alle binnenkomende gesprekken geregistreerd. Als een klant bij ons bekend is, zie ik dat meteen en verschijnen ook het dossier en een vorig gespreksverslag in beeld. Een enorm verschil met hoe het voorheen ging. Toen maakte je los notities en wisten collega’s niet altijd van elkaar wie wat besproken had. Nu heb je het hele verhaal helder en gestructureerd in beeld. Dat is voor ons prettig, maar zeker ook voor onze klanten. We kunnen ze nu nóg beter van dienst zijn!”

Installatie nieuwe telefooncentrale

De installatie van de nieuwe telefooncentrale verliep vlot. “Eerst is de centrale geplaatst en aangesloten, daarna de koppeling naar RealWorks”, vertelt Karin van Egmond namens het bloeiende makelaarskantoor. “En ondertussen konden we gewoon doorwerken! Complimenten voor Vodavi. Men heeft ons perfect ontzorgd.”