‘Het geluid is kraakhelder’

‘Het geluid is kraakhelder’

Vodavi leverde Uitvaartverzorging Wieringermeer een nieuwe buiten-geluidsinstallatie (mobiele geluidsinstallatie). De set wordt gebruikt bij begrafenisplechtigheden.

Mobiele geluidsinstallatie

“We zijn zeer tevreden over de nieuwe apparatuur”, zegt Henk Jonker, al 43 jaar werkzaam bij de Noord-Hollandse uitvaartonderneming. “De vorige set begon te haperen en dat is iets wat je natuurlijk niet wilt. We hebben toen contact gezocht met Vodavi en kozen in samenspraak met Martin Vonk voor het systeem, dat we inmiddels in gebruik hebben genomen. Onze ervaringen zijn zeer positief. De set bestaat uit een hoogwaardige versterker, een speaker, een microfoon en een cd-speler. Het geluid is kraakhelder. Daarnaast kunnen overal hoezen omheen, zodat de spullen bij minder aangename weersomstandigheden probleemloos te gebruiken zijn.”

Uitvaartverzorging Wieringermeer

Henk Jonker fungeert bij Uitvaartverzorging Wieringermeer als rechterhand van de uitvaartleider. “Mijn werkzaamheden bestaan uit verschillende facetten van het uitvaartvak”, vertelt hij. “Het is afwisselend en dankbaar. Ik haal er veel voldoening uit.” Jonker begon 43 jaar geleden als drager. “Dat gebeurde op aanraden van mijn vader, die destijds in het bestuur zat”, herinnert hij zich nog goed. “Van lieverlee groeide ik verder in het vak en in het bedrijf. Uitvaartverzorging Wieringermeer heeft een uitstekende naam in onze regio. Ik ben blij dat ik daar al zo lang mijn steentje aan mag bijdragen.”

'Het geluid is kraakhelder'. Vodavi leverde een mobiele geluidsinstallatie bij Uitvaartverzorging Wieringermeer.

'Het geluid is kraakhelder'. Vodavi heeft een mobiele geluidsinstallatie geleverd bij Uitvaartverzorging Wieringermeer.