Vodavi: ook thuis in de zorg

Vodavi: ook thuis in de zorg

Zorgvilla Oud Clingendael in Wassenaar biedt liefdevolle zorg in familiaire sfeer aan ouderen met een psychogeriatrisch en/of somatisch gezondheidsprobleem. Philip Kruseman Aretz geeft leiding aan het familiebedrijf.

Comfortabele en rustgevende omgeving

“Alles draait bij ons om het optimaal welbevinden van de bewoners. Dat bereiken we in een comfortabele en rustgevende omgeving met veel mogelijkheden voor sociaal contact en passende dagbesteding”, vertelt hij. Philip Kruseman Aretz groeide letterlijk op in het bedrijf waarvan hij nu directeur is. “Onze bedrijfsgeschiedenis begon in 1979 toen mijn moeder enkele ouderen met een verpleeghuisindicatie in huis nam. Ik was destijds zes jaar. Na mijn studie bestuurskunde sloot ik me aan bij onze familieonderneming.”

NEC SV9100 telefooncentrale met surycatserver

In januari 2016 opende men een prachtige nieuwe villa in Wassenaar. Deze verving de twee oude locaties. “Via hoofdaannemer Van Wijnen Bouw en op advies van Hoffman Elektro kwamen we in contact met Vodavi”, vertelt de heer Kruseman Aretz. “Vodavi heeft in de nieuwbouw een surycatserver geplaatst in combinatie met een NEC telefooncentrale (SV9100), Dect telefoontoestellen en deurintercomtoestellen gekoppeld. Ook voorziet Vodavi ons van internetbellen. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit én de service van het bedrijf. Je kunt met Martin Vonk en zijn team heel kort schakelen en afspraak is afspraak, ook als het gaat om het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Een goed bedrijf dus dat ik iedereen kan aanbevelen.”

Vodavi levert Zorgvilla Oud Clingendaal NEC SV9100 telefooncentrale met surycatserver