Schoonhovens College, Leen Prins: “knap wat Vodavi doet”

Leen Prins, locatiedirecteur van het Schoonhovens College

‘Knap wat Vodavi doet’

Laat bij Leen Prins de naam ‘Vodavi’ vallen en de locatiedirecteur van het Schoonhovens College, Vlisterweg, reageert meteen enthousiast. “We hebben alleen maar goede ervaringen met Martin Vonk en zijn mensen.”

Vodavi adviseerde, leverde en installeerde onder meer de nieuwe telefooncentrale voor de 1.400 leerlingen grote scholengemeenschap voor VMBO, HAVO en VWO. “Een complete installatie met alles er op en er aan”, vertelt locatiedirecteur Prins. “Inclusief verbinding naar alle lokalen. Ideaal! Daarnaast plaatste Vodavi ons nieuwe alarmsysteem, breidde bestaande brandmeldinstallatie uit en paste men de apparatuur aan na de uitbreiding van ons schoolgebouw aan de Vlisterweg met vier lokalen en een sporthal. Daarnaast installeerde Vodavi ook een lestijden- en omroepinstallatie. Alles werkt perfect. En ook prettig: men houdt de systemen up to date door jaarlijks onderhoud toe te passen.”

Probleemoplossend

“Prettig aan Vodavi vind ik vooral dat men niet alleen high tech-producten levert, maar óók goed meedenkt met onze behoeften en zich altijd probleemoplossend opstelt. Als je hen iets voorlegt, wordt meteen gezocht naar een maatwerkoplossing, compleet met de juiste spullen. Ik vind dat knap. Net zoals ik het indrukwekkend vind hoe Vodavi zich heeft ontwikkeld tot een buitengewoon betrouwbare speler in een voortdurend bewegende markt. Dat zegt alles over de bevlogenheid en de kwaliteiten van Martin Vonk en zijn team!”

Martin Vonk

Over Martin Vonk gesproken: ooit was hij leerling van het Schoonhovens College. “Weliswaar vóór mijn tijd, maar toch!”, glimlacht Leen Prins. “Leuk is dat Martin met Vodavi óók een band heeft met onze school. Het bedrijf is lid van ‘De Vrienden van het Schoonhovens College’, een hecht collectief van meer dan honderd bedrijven met wie onze school nauw samenwerkt. Het mooie van deze samenwerking is dat ze beide partners veel moois oplevert. Wij kunnen dankzij de support vanuit het bedrijfsleven up to date opleidingen aanbieden die zeer goed aansluiten op de beroepspraktijk. De bedrijven op hun beurt, krijgen er bijvoorbeeld prima stagiaires voor terug. Ook komt het vaak voor dat leerlingen van onze school na hun opleiding gaan werken bij deze ondernemingen. Het mes snijdt op die manier aan twee kanten. Als onderwijsman ben ik er trots op dat we op deze manier kunnen werken. We versterken elkaar op een prima manier en onze leerlingen varen er wel bij!”