Vodavi staat altijd voor je klaar

In Optisport zalencomplex en sporthal De Waard te Bergambacht installeerde Vodavi bv onlangs een nieuwe geluidsinstallatie én een wifi-netwerk. Tot grote tevredenheid van manager IngrVodavi vervangt geluidsinstallatie en wifi netwerk Zalencomplex de Waard te Bergambachtid Koene.

Vervangen geluidsinstallatie

“De oude geluidsinstallatie van zalencentrum De Waard was duidelijk aan vervanging toe”, vertelt Ingrid Koene. “Vodavi nam de situatie in ogenschouw en kwam met een uitstekend voorstel. We hebben nu perfect werkende apparatuur, inclusief een draadloze microfoon waarmee we ons goed hoorbaar kunnen maken in een losse zaal of in twee zalen tegelijk. Ideaal ten opzichte van hoe de oude situatie was. Tevens hebben we nu ook de beschikking over een internetradio, in combinatie met Spotify. Dat is eveneens een hele verbetering.”

Wifi-netwerk

Vodavi legde voorts een geheel nieuw – en krachtig – wifi-netwerk aan. “We hadden al open wifi, maar zochten naar een systeem dat sterk genoeg is om ingezet te worden bij grotere groepen, zoals deelnemers aan vergaderingen of cursussen, die hier in De Waard plaatsvinden. Dat probleem is nu volledig opgelost!”

Ingrid Koene

Ingrid Koene had in het verleden al uitstekende ervaringen met Vodavi bv (bij het aanleggen van de geluidsinstallatie en het telefoonsysteem in het Opstisport zwembad De Hofstee in Bergambacht) en kan het bedrijf bij iedereen aanbevelen. “Het vakmanschap staat buiten kijf, maar zijn meer redenen waarom wij Vodavi graag inschakelen. De communicatie is helder, de service is fantastisch en op het gebied van nazorg hebben we alleen maar positieve ervaringen. Ingeval van een probleem staat men altijd meteen voor je klaar.”

Meer informatie over Optisport Zalencentrum en Sporthal De Waard in Bergambacht kunt u vinden op de link https://www.optisport.nl/waard.

Wilt u ook een nieuw en krachtig wifi netwerk? Bel 0182 353685 of mail voor vrijblijvend meer informatie.