Satis Beveiliging: serieus, betrouwbaar, snel, dichtbij

Satis Beveiliging: Serieus, betrouwbaar, snel, dichtbij

Serieus, betrouwbaar, snel en dichtbij. Satis Beveiliging is het allemaal, zo weten de klanten van het door Raymond van Wezel geleide bedrijf.

Alarmopvolging Satis Beveiliging werkt samen met Vodavi

“Satis bestaat nu ruim vijf jaar”, vertelt de 24 jaar jonge inwoner van Haastrecht. “Sinds vorig jaar hebben we ons dienstenpakket uitgebreid met onder meer alarmopvolging, sluitrondes en controlerondes. We verzorgden objectbewaking en evenementenbeveiliging, maar merkten dat er steeds meer vraag kwam naar méér. Daar hebben we op ingespeeld. En met succes. We hebben inmiddels diverse bedrijven, particuliere klanten en sportverenigingen voor wie wij de alarmopvolging doen. Ons werkgebied is de Krimpenerwaard. Omdat ons bedrijf zelf in deze regio gevestigd is, kunnen we sneller dan wie dan ook ter plekke zijn. Wanneer een alarmmelding binnenkomt, gaan onze auto’s direct ter plaatse poolshoogte nemen. Dat is een geruststellende gedachte voor onze klanten. Zij hoeven er niet bij nacht en ontij zelf op uit na een alarmmelding en worden niet blootgesteld aan eventuele risico’s.

Zekerheid

“Bij Satis Beveiliging (Satis = het Latijnse woord voor ‘zekerheid’) nemen wij onze taak zeer serieus en zijn dan ook volledig gecertificeerd”, aldus Van Wezel, die als jongen ooit politieman wilde worden, maar toch koos voor de beveiligingsbranche.

Samenwerking Vodavi

Met Satis Beveiliging werkt hij ook regelmatig samen met Vodavi. “Martin Vonk en zijn team installeren onder andere alarminstallaties. Vodavi beveelt ons in de regio aan, als het om de alarmopvolging gaat”, vertelt Raymond van Wezel “Ik vind het fantastisch dat een gerenommeerd bedrijf als Vodavi ons dat vertrouwen geeft. We zullen dat nooit beschamen. En onze klanten kunnen altijd rekenen op topkwaliteit; dat is het allerbelangrijkste. Het gaat uiteindelijk maar om één ding: hun veiligheid.”

Voor meer informatie over Satis Beveiliging kunt u terecht op de site van Satis Beveiliging of neem contact op via telefoonnummer 0182 765039 of per e-mail: info@satis-beveiliging.nl.

Vodavi werkt samen met Satis Beveiliging voor alarmopvolging