Sponsoring is onmisbaar

Sponsoring is onmisbaar

Vodavi, meer dan een bedrijf dat zijn klanten optimaal van dienst probeert te zijn. Sponsoring: Vodavi heeft ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om die reden ondersteunen we graag initiatieven waar de samenleving mee gediend is. In deze nieuwsbrief extra aandacht voor Buurtvereniging Uitbreiding Dorp te Bergambacht. Een vereniging waarvoor sponsoring onmisbaar is.

Buurtvereniging Uitbreiding Dorp

Chris Wouda is als vice-voorzitter één van de tien bestuursleden van deze actieve vereniging in Bergambacht. “Buurtvereniging Uitbreiding Dorp is een begrip in ons dorp”, vertelt Wouda met gepaste trots. Exact 970 gezinnen zijn lid van de club. Voor hen organiseren we door het jaar heen vele verschillende activiteiten en evenementen.

Te beginnen in maart met de ouderenavond, compleet met een optreden van een shantykoor of act, een hapje en een drankje en een bingo. Wordt zeer gewaardeerd!
Voor het voorjaar staat voor de jeugd van 12 tot 18 jaar een uitstapje naar een pretpark gepland. In de laatste week van de schoolvakantie organiseren we het fameuze tentenkamp aan de buitenzijde van Bergambacht, voor de basisschooljeugd. In september staan er altijd één of twee reisjes op het programma. Voor de jongste jeugd is dat Diergaarde Blijdorp, met de oudere jeugd gaan wij dit jaar naar Drievliet. Ook is onze vereniging betrokken bij het Oktoberfest in De Waard, dat georganiseerd wordt door Eetcafé ’t Centrum . Uiteraard zorgen we ook weer voor een mooie jaarlijkse intocht van Sinterklaas, inclusief een heus Sinterklaas feest in De Waard.”

Vodavi is trouwe sponsor

Buurtvereniging Uitbreiding Dorp werkt louter met vrijwilligers. De leden betalen een kleine contributie. “Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt en gesponsord door het bedrijfsleven”, weet Chris Wouda. “Die support is onmisbaar. Vodavi is één van die trouwe sponsors. Daar zijn we enorm blij mee. Martin Vonk heeft, net als wij, hart voor het dorp.”

Buurtvereniging Uitbreiding Dorp: Sponsoring is onmisbaar. Vodavi sponsort en is maatschappelijk betrokken