EKB Container Logistik BV over op VoIP

EKB Container Logistik BV over op VoIP: ‘Vodavi kent onze situatie’

EKB Container Logistik BV over op VoIP telefonie oplossing: ‘Vodavi kent onze situatie’

VoIP telefonie oplossing

Toen EKB Container Logistik BV besloot om zijn kantoorruimte te vernieuwen en uit te breiden, besloot men Vodavi in de arm te nemen om internettelefonie volgens het VoIP-principe (VoIP telefonie oplossing) te installeren.

Korte lijnen

“Over het resultaat kunnen we alleen maar tevreden zijn”, zegt Bas Sterrenburg, transportmanager van het in Bergambacht gevestigde bedrijf. “Het mooie van Vodavi is niet alleen, dat men de technische bagage heeft om dit soort klussen te klaren, ook waren we zeer te spreken over de korte lijnen met Martin Vonk en zijn team. Als er wat is, zijn ze binnen de kortste keren ter plekke. Ook mooi: Martin Vonk kent onze situatie en weet precies hoe hij ons maximaal kan ontzorgen. Een groot verschil met de grote jongens in de markt. Daar ben je één van de vele wachtenden.”

Zeecontainers

EKB Container Logistik is een van origine Duits bedrijf met zeven vestigingen in Duitsland, één in Polen, één in Luxemburg en één in Nederland. Men vervoert zeecontainers. “Kees van Driel, eigenaar van Van Driel Transport, heeft een aantal jaren geleden een joint venture gesloten met EKB Container Logistik in Bremen”, vertelt Bas Sterrenburg. “EKB Containers Logistik Nederland opereert net als Van Driel Transport vanuit Bergambacht, waar we aanvullende diensten, overslag en opslag op 1000 m² overdekt terrein bieden aan onze klanten. Bovendien beschikt deze locatie over speciaal materieel en bijzonder opgeleid personeel voor het transporteren en het lossen van 20 en 30 voet tankcontainers. Onze chauffeurs en ons wagenpark zijn ADR gecertificeerd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.” Van Driel Transport Deutschland Gmbh en transportbedrijf Sotrai (in Petange, Luxemburg) completeren het drieluik aan werkmaatschappijen.

Meer informatie over EKB Container Logistik kunt u vinden op de website van EKB Container Logistik.

Wilt u meer weten over VoIP, neem dan contact op met Vodavi bv via telefoonnummer 0182 353685 of per stuur een mailbericht.