Vodavi leverde alarminstallatie

Alarminstallatie

Vitamine & Zo: Vodavi verzorgt alarminstallatie en ontruimingsalarm

Vitamine & Zo had een geavanceerde en degelijke alarminstallatie nodig voor haar nieuwe bedrijfspand in Moordrecht. Vodavi werd in de arm genomen om te adviseren, te leveren en te installeren.

“We werden op het bestaan van Vodavi attent gemaakt door onze ICT-man”, vertelt Casper van der Put, samen met zijn compagnon Erwin Boorsma, eigenaar van Vitamine & Zo. “Kort daarna hadden we het eerste gesprek. Twee dagen later begon Vodavi aan het project. Het eindresultaat beantwoordt exact aan onze eisen. We zijn er erg tevreden over.”

Vitamine & Zo groeit maar door!

Dat Vitamine & Zo een nieuwe locatie in Moordrecht in gebruik heeft genomen, mag niet los gezien worden van de sterke groei die het bedrijf doormaakt. Tien jaar geleden begonnen Van der Put en Boorsma hun onderneming in een klein halletje vanuit een businessplan dat paste op een bierviltje. Inmiddels telt het bedrijf 175 medewerkers, werkt men landelijk en heeft men een extra vestiging in België.

Vers fruit op het werk

“Vitamine & Zo levert vers fruit op het werk”, legt Casper van der Put uit. “Dat doen we op een conceptmatige wijze op een manier die zeer aanspreekt in de markt. We leveren heden ten dage per week 16.000 pakketten af in heel Nederland en België. De gehele logistiek voeren we in eigen beheer uit. De producten worden in Moordrecht samengesteld en verpakt. Vandaar uit vervoeren we ze naar onze klanten en naar onze vestiging in België. Die heeft een depotfunctie. Hoewel we in de loop van de jaren fors gegroeid zijn, heb ik nog het gevoel dat we pas aan het begin staan! Er liggen nog zoveel mogelijkheden om ons verder te ontwikkelen.”

Wilt u ook vers fruit op het werk? Kijk dan voor meer informatie op de website van Vitamine & Zo.

Wilt u meer weten over een alarminstallatie of een ontruimingssysteem, neemt u dan gerust contact op met Vodavi.