Vodavi deelnemer ‘Kom binnen bij Bedrijven’

Vodavi deelnemer ‘Kom binnen bij Bedrijven’

Vodavi deelnemer 'Kom binnen bij Bedrijven' op vrijdagmiddag 13 april 2018

In de week van maandag 9 tot en met zaterdag 14 april stellen bedrijven in het Groene Hart de deuren wagenwijd open voor iedereen die wil weten hoe het eraan toegaat in een bedrijf. Vooral ook werknemers voor de toekomst zijn van harte uitgenodigd tijdens deze open dagen. Ook Vodavi bv doet mee aan dit project!

Open dag op vrijdag 13 april 2018

Op vrijdagmiddag 13 april 2018 tussen 13.00-17.00 uur zet Vodavi bv haar deuren open voor belangstellenden en potentiële werknemers, zeker ook jonge mensen met ambitie. Meld je aan als bezoeker via deze link.

Werknemers van de toekomst

Wil je je oriënteren op een leerwerkplek, een stage, heb je interesse in een uitdagende baan in de installatiebranche of wilt u eens een kijkje in de keuken van Vodavi nemen, bezoek dan op vrijdagmiddag 13 april 2018 ons kantoor aan de Ambachtstraat 1 in Bergambacht. Wij zorgen voor een aangename ontvangst en dat een kopje koffie of thee voor u klaar staat. Uiteraard ligt er ook een attentie voor u klaar.

Welke bedrijven en gemeenten met ‘Kom binnen bij Bedrijven’?

Welke bedrijven en gemeenten doen nog meer mee? De deelnemers aan deze ‘open dagen’ komen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard (Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Stolwijk, Vlist), Oudewater, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas (Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen-Moerkapelle).

Wilt u als ondernemer ook meedoen aan dit project? Meer informatie kunt u vinden op de website van Kom binnen bij Bedrijven.