ISDN verdwijnt!

ISDN verdwijnt!

De tijd dringt, ISDN verdwijnt! Vodavi adviseert en ondersteunt u in het zoeken naar de juiste oplossing.

Wat betekent dit voor u?

Kort gezegd:

Wanneer u op dit moment nog facturen ontvangt van KPN of een andere telecom-aanbieder, voor vaste telefonie (ISDN-abonnementen en/of telefoonabonnementen), dan is er aanleiding voor een verdere inventarisatie. U moet namelijk op zoek naar een alternatief, want ISDN stopt per 1 september 2019.

Er bestaat geen standaard oplossing, hoezeer andere partijen dat ook beweren. Uw situatie is uniek! Ondanks dat de tijd dringt, willen wij u adviseren geen overhaaste beslissingen te nemen, maar laat u goed vooraf informeren.

Belangrijk!

Het wegvallen van de de ISDN verbindingen, kan (grote) consequenties hebben voor uw bedrijf. Vooral uw bereikbaarheid loopt vanaf 1 september 2019 grote risico’s. Maar vergeet vooral ook uw inbraakalarm, pin, frankeermachine, lift en fax niet!

Op de site isdnverdwijnt.nl kunt u eenvoudig uw telefoonnummer controleren om te zien of deze na 1 september 2019 nog werkt.

Inventarisatie

Uit inventarisaties van de telecombranche, is naar voren gekomen dat in Nederland méér ISDN- en analoge telefoonlijnen in gebruik zijn, dan aanvankelijk werd gedacht. Ook bij organisaties waarvan de telefonieomgeving inmiddels al is omgezet naar VoIP, blijken toch nog vaak uit te faseren ISDN lijnen/verbindingen te liggen. Denk dan vooral aan bijvoorbeeld telefoonlijnen voor inbraakalarm, pin, fax, frankeermachines, lift etc.
Dit betekent dat er de komende periode veel werk verzet moet gaan worden. Vooral voor gebruikers van ISDN is het nu echt de hoogste tijd om actie te ondernemen.

Oproep

Om uw inventarisatie tijdig compleet te krijgen, is het van belang dat wij weten of u nog ISDN facturen ontvangt van KPN of andere telecom-aanbieders. Mocht u inderdaad nog facturen voor ISDN lijnen ontvangen, dan vragen wij u deze (volledig) te mailen naar info@isdnverdwijnt.nl. Wij gaan dan voor u aan de slag en komen zo spoedig mogelijk met een vrijblijvend advies bij u terug. In veel gevallen kan dit advies zelfs kostenbesparend zijn.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken. Onze adviseurs staan voor u klaar en zijn bereikbaar via telefoonnummer 085 0239259.
Indien u graag teruggebeld wilt worden op een bepaald tijdstip en/of datum, mailt u dat dan door aan info@isdnverdwijnt.nl. Wij nemen dan op het aangegeven moment contact met u. Faxen mag ook, het faxnummer is 085 0239265.