ISDN stopt: Bent u na 1 september 2019 nog telefonisch bereikbaar?

ISDN stopt: Bent u na 1 september 2019 nog telefonisch bereikbaar KPN trekt met ingang van 1 september 2019 de stekker uit de traditionele ISDN verbindingen. Vodavi weet raad!

ISDN Stopt! is al langere tijd een onderwerp, dat veelvuldig in de media is besproken. KPN trekt met ingang van 1 september 2019 de stekker uit de diensten ISDN1, ISDN2 en meervoudige analoge verbindingen. De traditionele telefonie loopt ten einde! Voor zelf uw telefoonnummer check uit op: www.isdnverdwijnt.nl om te zien of u mogelijk na 1 september 2019 niet meer bereikbaar bent.

Kortom: Het is nú écht het juiste moment om over te stappen naar een goed alternatief! Want u wilt toch na 1 september 2019 nog steeds goed bereikbaar zijn voor uw relaties?

Geen hoop gedoe, maar een goede kans!

De ISDN verbindingen werken nog prima tót 1 september 2019, daarna moet u overgestapt zijn op een alternatief. Denk niet ‘dat geeft een hoop gedoe’, zie het als een goede kans om over te stappen op een goed en wellicht kostenbesparend alternatief. Vergeet vooral niet de telefoonlijnen voor (inbraak/brandmeld)alarm, pin, fax, frankeermachines, lift, etc.

Belangrijk

Weet dat u niet de enige bent die op zoek is/moet naar een alternatief. Er zal de komende periode veel werk verzet moet worden. Vodavi biedt u advies en ondersteuning met het zoeken naar het juiste alternatief voor uw telefonievraagstuk en wellicht een update van uw internetverbinding.

ISDN stopt per 1 september 2019, Vodavi helpt u bij het zoeken naar een alternatief

Onderneem nu actie!

Vodavi helpt u graag bij het inventariseren van de telefoon- en internetverbindingen. Om een compleet beeld te krijgen van uw huidige situatie, vragen wij u alle facturen van uw huidige providers (telefoon en internet) volledig te mailen naar info@isdnverdwijnt.nl of naar info@vodavi.nl. Wij gaan dan voor u aan de slag en komen zo spoedig mogelijk met een vrijblijvend advies bij u terug. In veel gevallen zal dit advies zelfs kostenbesparend kunnen zijn.

Mocht u liever telefonisch contact met ons willen hebben, dan kan dat uiteraard. Onze adviseurs staan voor u klaar en zijn bereikbaar via telefoonnummer 085 0239259.