Vodavi, ook voor geluidsinstallaties

Vodavi, ook voor geluidsinstallatiesVodavi levert ook geluidsinstallaties

Vodavi levert en installeert niet allen beveiliging en telefonie, ook voor geluidsinstallaties kunt u bij Vodavi terecht. Graag willen wij de ‘Denon Pro Commander Sport’ in de schijnwerpers. De ‘Denon Pro Commander Sport’ is een mobiele geluidsinstallatie. Handig en handzaam (gewicht ong. 15 kg) en eenvoudig in gebruik

Denon Pro Commander Sport

De Commander Sport is een alles-in-één, waterbestendig, sub-compact PA-systeem. Dit draagbare systeem werkt op zijn interne oplaadbare batterij of wisselstroom. Vanwege het IPX4 waterbestendige ontwerp, kan het worden gebruikt in toepassingen rond zwembaden, waterparken en buitenlocaties. Een handheld UHF draadloze microfoon is inbegrepen, samen met de mogelijkheid om audio af te spelen vanaf Bluetooth-apparaten, USB en SD-media. Er is ook een XLR / TRS combo-aansluiting voor een bedrade MIC/LINE-ingang. Tempo-besturing is ook beschikbaar voor aangepaste weergave tijdens het sporten en wateraerobics. Deze tweewegluidspreker heeft alle functies die vereist zijn voor professioneel geluid onderweg, samen met een handvat voor bagage en wielen voor eenvoudig transport en snelle installatie.

Meer weten?
Neem gerust contact met Vodavi bv op, via telefoonnummer 0182 353685 of stuur een mailbericht aan info@vodavi.nl.