ISDN stopt! Dat kan grote gevolgen hebben!

ISDN stopt! Dat kan grote gevolgen hebben!

ISDN stopt echt! Vodavi staat voor u klaar.

Al sinds 2017 wordt er veel gecommuniceerd en gepubliceerd over het stoppen van ISDN1/2 verbindingen. Gelukkig hebben enorm veel bedrijven, ondernemers, winkeliers, bedrijven, sport accommodaties en andere gebruikers van ISDN, de overstap al gemaakt naar VoIP of andere alternatieven voor ISDN. Helaas zijn er nog steeds een groot aantal bedrijven, die de overstap moeten maken. Ook zijn er bedrijven die niet weten dat zij nog in het bezit zijn van ISDN verbinding, voor bijvoorbeeld de beveiliging of de lift. Check goed al uw nota’s van uw telecom/internetprovider!

Consequenties

Het niet aanpassen van de ISDN verbinding kan dan ook grote consequenties hebben voor uw beveiliging (doormelding) en/of uw lift. Na 1 september 2019 is uw bedrijf en/of woning van het ene op het andere moment niet meer beveiligd. Ook zal dan het beheer van duizenden liften in de problemen komen. Vergeet vooral ook niet uw fax, intercom en/of pin-verbinding na te kijken!

Alternatieven

Alternatieven voor ISDN zijn flexibel en bieden meer en betere functionaliteiten. Tevens is er wellicht ook nog een stukje kostenbesparing te behalen. Bekijk de alternatieven voor ISDN goed.

Tevens heeft KPN aangekondigd binnen enkele jaren te stoppen met de analoge telefoonlijn PSTN of POTS. Een einddatum is nog niet door KPN vrijgegeven. Dat kan nog even duren, maar houdt vooral de berichtgeving ook altijd in de gaten. Heeft u hierover vragen, neem gerust contact met ons op.

Bron: Security Management

Voor vragen kunt u altijd bij Vodavi terecht

Uiteraard staat Vodavi altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft, een alternatief zoekt of niet weet wat te doen met uw telefonie/internetverbinding. Ook wanneer u twijfelt over de internet/telefoonverbinding in combinatie met uw beveiliging. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0182 353685. Mailen mag ook. Mail uw gegevens door aan info@vodavi.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.