Glasvezel – zakelijk internet Krimpenerwaard

Glasvezel – zakelijk internet Krimpenerwaard mogelijk

Veilig en snel, stabiel en met mogelijkheden, voor een ondernemer is een goede, betrouwbare en snelle internetverbinding van groot belang. Dat kan nu ook in de Krimpenerwaard. ‘Zonder internet is het geen business’, zal je bijna kunnen stellen. Een toename van de vraag naar een snelle internetverbinding blijft is dan ook zeer actueel. Niet alleen snelheid speelt een rol, maar ook betrouwbaarheid en betaalbaar zijn factoren die meespelen in de speurtocht naar een zakelijke glasvezelverbinding. Daar is nu een goede oplossing voor.

Delta Netwerk

Wie kent ze niet? De drie mannen van de tv commercials van Delta Netwerk. Razend snelle internet via een glasvezelverbinding Wie kent ze niet? De mannen van Delta Zakelijk

Sinds 1 augustus 2022 is Vodavi dealer/partner van Delta Netwerk. Daarmee kan Vodavi een mooie oplossing voor een betrouwbaar, snel en vooral betaalbaar glasvezel – zakelijk internet bieden in de Krimpenerwaard.

Zakelijk glasvezelinternet

Met zakelijk glasvezelinternet ben je, als ondernemer, klaar voor de toekomst. Een toekomst die steeds meer bestaat uit het online zaken regelen. Daarmee wordt een goede en snelle internetverbinding van groot belang. Grote hoeveelheden data worden gebruikt en verstuurd via het internet. Met een zakelijk glasvezelverbinding van Delta Zakelijk kunt u uw bedrijf laten groeien. Bedrijven/bedrijventerreinen kunnen niet meer zonder een glasvezelverbinding. Daarom breidt Delta Zakelijk in samenwerking met locale partners/dealers haar netwerk razendsnel uit.

Gigasnel glasvezel voor bedrijventerreinen in de KrimpenerwaardSuper snel glasvezel internet Krimpenerwaard

Op dit moment is er een zeer interessante campagne gestart van en door Delta Zakelijk voor geselecteerde bedrijventerreinen in de Krimpenerwaard. Wil jij ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op één van de bedrijventerreinen in de Krimpenerwaard? Meld je dan aan op tijd aan, dan betaal je geen vastrechtvergoeding. Aanmelden kan tot 15 oktober 2022.

Heb je een nog lopend internetabonnement? Geen probleem! Neem hierover contact op met Vodavi en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Meer weten?

Via deze link is het mogelijk om een postcodecheck uit te voeren. Uiteraard kunt u ook contact met Vodavi opnemen, via telefoonnummer 0182 353685 of stuur een mailbericht aan Vodavi.