Inbraakbeveiliging

Als gespecialiseerd bedrijf op het gebied van inbraakbeveiliging of beveiliging in het algemeen, is Vodavi bv uw betrouwbare partner in het beveiligen van uw pand, woning of bouwplaats. Vodavi werkt uitsluitend met professionele apparatuur, producten die zichzelf reeds hebben bewezen. Met het ongekende dienstenpakket, haar pragmatische en de innovatieve aanpak, biedt Vodavi u vele mogelijkheden die compromisloos aansluiten aan uw behoefte. Voor nu, maar ook met het oog op de toekomst.

Veilig werken en wonen

Vodavi adviseert, levert en monteert professionele apparatuur. Omdat ieder pand en/of woning een andere benadering heeft, is een alarmsysteem geen standaard systeem. Vodavi kan u maatwerkoplossing bieden, dé oplossing waar ú naar op zoek bent. Standaard oplossingen bestaan niet.

Volgens de voorschriften die zijn opgesteld door het Nationaal Centrum voor Preventie en aan de hand van een risico-inventarisatie (VRKI), kan worden vastgesteld in welke risico klasse uw pand, woning of terrein zich bevindt en welke preventiemaatregelen moeten worden getroffen.

Alarmsysteem

Tijdens een vrijblijvende afspraak adviseert Vodavi u over de maatregelen die u zelf kunt nemen, maar ook over de mogelijkheden die Vodavi u kan bieden. Het doel is dan ook uw eigendommen optimaal beveiligd te laten zijn. Na het installeren van een betrouwbare alarminstallatie, stopt het werk van Vodavi niet. Jaarlijks onderhoud van het alarmsysteem behoudt de levensduur van de installatie en voorkomt onnodige meldingen. Vodavi levert alarmsystemen de gerenommeerde merken als Alphatronics, Unii, Honeywell, Videofied en VESTA.  Ook kan Vodavi bemiddelen in een doormelding naar de meldkamer of het opvolgen van een alarmmelding door alarmopvolgingsbedrijf.

Meldkamer

Voor een nog betere veiligheid kan Vodavi bv ook uw doorschakeling realiseren naar een gecertificeerde meldkamer. Een alarmmelding blijft dan nooit zonder gevolgen. Na binnenkomst van de melding bij de meldkamer, onderneemt de meldkamer direct actie en wordt op u op hoogte gebracht. De meldkamer is zelfs gemachtigd om bij geverifieerde alarmmeldingen direct de politie aan te sturen.

Alarmopvolging

De opvolging van een alarmmelding kunt u ook uit handen geven aan een alarmopvolgingsbedrijf. Vodavi kan u hierin adviseren, zie ook onze pagina alarmopvolging.

Inbraakbeveiliging, voorkomen is beter ... Vodavi uw betrouwbare partner in beveiliging.