Alarmopvolging

Alarmopvolging in combinatie met inbraakbeveiliging geeft u een veilig gevoel. Een alarmopvolging kunt u inschakelen voor het opvolgen van uw alarmmeldingen van zowel bedrijfspand, kantoor winkel of een woning. Bovendien geeft een goed en degelijk inbraakalarm, al dan niet in combinatie met een doormelding of alarmopvolging, een veilig gevoel. Samen met onze relatie kan Vodavi een compleet beveiligingsplan opstellen.

Door te werken met sleutelhouders vanuit familie of collega’s, kunnen deze mensen onnodig bloot gesteld worden aan de steeds groter wordende risico’s. Dat betekent ook dat er altijd, dus ook ’s nachts en in de weekenden, iemand bereikbaar moet zijn. De politie heeft, helaas door onderbezetting en toenemende werkdruk, ook steeds meer moeite om adequaat te reageren op alarmmeldingen. Dit terwijl er gespecialiseerde alarmopvolgingbedrijven bestaan die deze zorg uit handen neemt.

Bij een alarmmelding wordt het alarmopvolgingbedrijf door de meldkamer of alarmcentrale gebeld. De surveillance auto’s van het alarmopvolgingsbedrijf zullen dan direct ter plaatse gaan om de alarmmelding te onderzoeken. Uiteraard zullen zij ook verdere actie ondernemen, indien dat noodzakelijk zal zijn. Ook wordt er gezorgd dat er terugkoppeling van de opvolging wordt gegeven.

Voordelen van alarmopvolging:

  • altijd verzekerd van ondersteuning van surveillanten bij een alarm
  • u en/of uw collega’s hoeven niet bij nacht en ontij het bed uit
  • geen onnodig risico bij een alarmmelding
  • de noodzakelijke opvolging van alarmmeldingen is niet afhankelijk van de aanwezigheid of beschikbaarheid van waarschuwingsadressen
  • voorkomen van ergernis bij valse alarmmeldingen
  • mogelijkheid van extra controle-rondes tijdens afwezigheid (vakantie) of in de weekenden.

Samenwerking alarmopvolging

Vodavi kan adviseren in het uit handen geven van de alarmopvolging. Wij werken samen met enkele alarmopvolgingbedrijven in de Krimpenerwaard, maar ook in de regio Zuid-Holland en Utrecht. Maar ook landelijk zijn de contacten goed.

Voor meer informatie kunt terecht bij Vodavi (0182 353685) of vraag meer informatie aan via ons contactformulier.

Vodavi alarmopvolging bij meldingen inbraakalarm