UNii is een hybride alarmsysteem, van Nederlandse bodem. Dit alarmsysteem wordt gebruikt met zowel bedrade als draadloze detectoren. Een UNii alarminstallatie is verkrijgbaar in versies voor 32, 128 of 512 ingangen. Het alarmpaneel baseert zich op één hardwareplatform. Het upgraden van het inbraakalarmsysteem is eenvoudig: overstappen van 32 naar 128 of 512 ingangen levert geen problemen en is prijstechnisch interessant. Geen hardware meer vervangen bij een uitbreiding dus! Het UNii alarmsysteem is zelfs eenvoudig uit te breiden met een GPRS back-updoormelding.

Codebedienpaneel

Intuïtief

Sommige gebruikers vinden de werking van een inbraakalarm eng. Het aantal in- en uitgangen maakt de bediening niet eenvoudiger. Met het UNii-keypad worden gebruikers stap voor stap door de bewerking geleid. Geen weergave van irrelevante informatie. Actie wordt alleen gevraagd op een moment dat dat ècht nodig is. Het UNii codebedienpaneel is tevens verkrijgbaar in een zwarte uitvoering!

Veilig

Een Grade 3 gecertificeerd alarmsysteem vereist een veilig leesprincipe voor de kaarten of tags. Ondanks dat de regelgeving hier (nog) geen eisen aan stelt, kiest Vodavi ervoor om gebruik te maken van het veiligste leesprincipe dat momenteel op de markt beschikbaar is: DESFire EV2. Dit betekent dat het niet mogelijk is om kaarten of tags te kopiëren om te gebruiken voor het in- en uitschakelen. Door een complexe versleuteling is het leesprincipe veilig voor elke toepassing.

MySmartcontrol App

Eenvoudig het alarmsysteem in- en uitschakelen!

Wij weten uit ervaring dat men bedienen van het alarmsysteem niet altijd als eenvoudig ervaart. Het in- maar ook uitschakelen kan een spannende handeling zijn. Maar dat is niet meer nodig! Met mySmartControl is het bedienen van de alarminstallatie zowel eenvoudig, betrouwbaar als stressvrij.

Met simpele iconen worden de gebieden (secties) van het alarmsysteem met één druk in- of uitgeschakeld.

Twijfel je over het inschakelen van het alarm na vertrek? Geen probleem! Met de MySmartControl is de status van de alarminstallatie real-time te zien. Onverhoopt niet ingeschakeld, dan kan dat alsnog op afstand met de mySmartControl app.

Voorkom stress bij het gebruik van een alarminstallatie, gebruik mySmartControl.

UNii Toegang

Een uitbreiding van een UNii alarminstallatie met een geïntegreerde toegangscontrole behoort tot de mogelijkheden. Deze unieke integratie voorkomt bijvoorbeeld, dat de deur wordt geopend door een niet bevoegd persoon, tijdens het ongeoorloofd uitschakelen van om het inbraaksysteem. Eén systeem betekent ook één aanspreekpunt voor technische ondersteuning.

 

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over de UNii alarminstallatie en/of de mogelijkheden voor mySmartControl. Neem contact op met Vodavi via telefoonnummer 0182 353685, app naar dit telefoonnummer of stuur de contactgegevens per mail.