Alarmopvolging

Een alarmopvolging kunt u inschakelen voor het opvolgen van uw alarmmeldingen van zowel bedrijfspand, kantoor of uw woning. Bovendien geeft een goed en degelijk inbraakalarm, al dan niet in combinatie met de alarmopvolging, een veilig gevoel. Samen met u kan Vodavi een compleet beveiligingsplan opstellen.

Door te werken met sleutelhouders vanuit familie of collega’s, stelt u deze mensen onnodig bloot aan de steeds groter wordende risico’s. Dat betekent ook dat er altijd, dus ook ’s nachts en in de weekenden, iemand bereikbaar moet zijn. De politie heeft helaas door onderbezetting en toenemende werkdruk ook steeds meer moeite om adequaat te reageren op alarmmeldingen. Dit terwijl er gespecialiseerde alarmopvolgingsbedrijven bestaan die u deze zorg uit handen neemt.

Bij een alarmmelding wordt het alarmopvolgingsbedrijf door uw meldkamer of alarmcentrale gebeld. De surveillance auto’s van het alarmopvolgingsbedrijf zullen dan direct ter plaatse gaan om de alarmmelding te onderzoeken. Uiteraard zullen zij ook verdere actie ondernemen, indien dat noodzakelijk zal zijn. U krijgt ook een terugkoppeling van de opvolging.

Voordelen van alarmopvolging:

  • altijd verzekerd van ondersteuning van surveillanten bij een alarm
  • u en/of uw collega’s hoeven niet bij nacht en ontij het bed uit
  • geen onnodig risico bij een alarmmelding
  • de noodzakelijke opvolging van alarmmeldingen is niet afhankelijk van de aanwezigheid of beschikbaarheid van waarschuwingsadressen
  • voorkomen van ergernis bij valse alarmmeldingen
  • mogelijkheid van extra controlerondes tijdens afwezigheid (vakantie) of in de weekenden.

 Samenwerking Satis Beveiliging

Vodavi kan u adviseren in het uit handen geven van de alarmopvolging. Wij werken veel samen met Satis BeveiligingSatis Beveiliging is het beveiligingsbedrijf dat altijd een beveiligingsauto stand-by heeft staan in de Krimpenerwaard. Alarmopvolging kan dan ook zeer snel na de eerste melding plaatsvinden in Bergambacht, Ammerstol, Schoonhoven, Vlist, Haastrecht, Gouderak, Ouderkerk aan den IJssel, Berkenwoude en Lekkerkerk.

Voor meer informatie kunt terecht bij Vodavi (0182 353685) of bij Satis Beveiliging (0182 765 039).

Vodavi alarmopvolging bij meldingen inbraakalarm