KPN stopt met ISDN

KPN stopt met ISDN. De datum waarop KPN stopt met de ISDN lijnen beëindigen is 1 september 2019. Hoewel de tijd voorbij lijkt te schieten, is er toch nog ruimschoots de tijd op u voor te bereiden op een betrouwbare, toekomstgerichte oplossing. Vodavi kan u hier vrijblijvend en onafhankelijk in adviseren.

KPN stopt met ISDN, Vodavi heeft dé oplossing!

Total Connect

Vodavi introduceert een ‘alles in één dienst’ onder de naam Total Connect. De Total Connect van Vodavi biedt u één verbinding met één apparaat. De huur van dit apparaat zit bij het abonnement inbegrepen. Dat betekent dat geen extra investeringen nodig heeft voor een toekomst gerichte oplossing. Over de Total Connect verbinding kunt u bellen, internetten en pinnen. Tevens is het niet nodig om nog een aparte lijn voor uw alarminstallatie  aan te houden. De Total Connect oplossing is een alles-in-één oplossing, een alles-in-één abonnement, voor één prijs.

Standaard

Standaard bij de Total Connect oplossing van Vodavi is inbegrepen:

  • abonnement internetverbinding ADSL/VDSL/FttH
  • 2 VoIP gesprekskanalen (als vervanging van uw ISDN lijn)
  • 2 telefoonnummers (uw huidige telefoonnummers kunt u behouden)
  • huur van de Total Connect oplossing.

Niet bij de prijs inbegrepen zijn de gesprekskosten, installatie- en programmeerkosten, eventuele bekabelingswerkzaamheden, extra werkzaamheden en voorrijdkosten.

Mogelijkheden tot uitbreiding

De Total Connect oplossing van Vodavi heeft vele mogelijkheden tot uitbreiding. U kunt uw de bandbreedte van de verbinding verhogen (indien beschikbaar), extra telefonie kanalen  of extra telefoonnummers toevoegen, maar ook gebruik maken van extra IP adressen en 24/7 support (in de vorm van een SLA).

Telefonie oplossing

Hoewel de Total Connect oplossing een prachtige oplossing is, kan het zijn dat dit niet geheel past binnen uw bedrijf. Maakt u zich geen zorgen, Vodavi biedt u nog veel meer telefonie mogelijkheden, van bijvoorbeeld Managed VoIP tot telefooncentrales. Al met al is er altijd een  passende telefoonoplossing voor uw bedrijf.

Bovendien bekijkt en bespreekt Vodavi samen met u, de huidige telefoniesituatie van uw bedrijf. Aan de hand van de huidige situatie en uw wensen adviseert Vodavi u over de meest passende telefonie oplossing voor uw bedrijf en werkomgeving. Wilt u een afspraak om samen te bekijken welke stappen ondernomen kunnen worden? Stuur een mailbericht aan Vodavi. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0182 353685.

Klik hier voor meer informatie over VoIP en de nieuwe manier van telefoneren.