Mulder Mazda en Vodavi:

Mulder-Mazda en Vodavi: Bijzondere samenwerking

Bijzondere samenwerking

In het nieuwe pand van Mulder-Mazda ’t Groene Hart te Waddinxveen heeft Vodavi diverse installaties geplaatst, waaronder een camerasysteem en een knalrode ‘noodknop’. Beiden worden ingezet om klanten, die een nieuwe Mazda kopen, een even spectaculaire als onvergetelijke afleveringservaring te bezorgen.

“Klopt”, zegt vestigingsmanager Robert Dols. “Voor iedereen die een auto koopt is het moment, waarop deze wordt afgeleverd, bijzonder. Wij dachten na over de vraag hoe we dat moment nóg specialer konden maken. Het antwoord vind je in onze showroom!

We hebben Vodavi een grote rode knop laten plaatsen, die in verbinding staat met een camerasysteem, een geluidssysteem, spots en een rookmachine. Als de klant de knop indrukt, begint een anderhalf minuut durende ‘aflevershow’ waarbij de auto vanuit een box de showroom wordt ingereden, onder begeleiding van opzwepende muziek en vanuit ‘rook’. We hebben nog geen klant gezien die het niet mooi vond! Een camera legt de aflevering van a tot en met z vast. De beelden krijgt de klant vervolgens thuis via e-mail. Ik kan je wel vertellen: dat wordt zeer gewaardeerd!”

Familiebedrijf

Waardering is er ook voor het merk Mazda. De Japanse autofabrikant slaagt er na een aantal magere jaren in om modellen op de markt te brengen die enorm aanslaan. De Mazda 2, 3 en 6 slaan uitstekend aan in Nederland. Hetzelfde kan gezegd worden van de CX5, een uiterst succesvolle MPV. Bij Mulder-Mazda ’t Groene Hart zijn ze blij met de fraaie revival. “We merken het aan de verkoopcijfers”, glimlacht Robert Dols. “Ons marktaandeel is daarnaast flink gegroeid. Mazda wordt daarnaast herontdekt door de zakelijke rijder. Ook dat is een prettig gegeven.”

Zelf groeide Robert Dols (26) op in automotive-sferen. Zijn opa begon ooit Mulder-Mazda om de zaak na vele decennia over te doen aan zijn stiefzoons, onder wie de vader van Robert. In 2017 kwam het familiebedrijf in handen van Robert, zijn broers Jeroen en Bas en hun oom Marcel.

Maatwerkoplossingen

De relatie tussen Mulder-Mazda en Vodavi dateert nog uit de tijd dat Robert’s vader de directie voerde. “Het mooie van Vodavi is dat daar vakmanschap hand in hand gaat met innovatief denken én het nakomen van afspraken”, vindt Robert Dols. “Je hoeft maar een kik te geven en Martin Vonk en zijn team staan paraat. Of het nu om aanleg en onderhoud van telefoonsystemen gaat of het creëren van iets nieuws als de ‘aflevershow’; men komt altijd met goede adviezen en maatwerkoplossingen. Dat is een vorm van ontzorgen die ons zeer aanspreekt. Wij kunnen ons daardoor bezighouden met waar wij goed in zijn: auto’s verkopen!”

Autobedrijf ’t Groene Hart

Wilt u meer weten over Autobedrijf ’t Groene Hart, Mulder Mazda, neem dan een kijkje op de website.