Telecommunicatie

telecommunicatie, telecommunicatieinstallatie, mobiele telefonie, telefooncentrale, NEC, Alcatel, vaste telefonie, KPN

 • Bij Van Egmond Makelaardij in Bergambacht heeft Vodavi een nieuwe NEC telefooncentrale geïnstalleerd met daarbij een UCplus (UC+) koppeling met Realworks.

  NEC Telefooncentrale met UC+ koppeling

  Bij Van Egmond Makelaardij in Bergambacht heeft Vodavi een nieuwe NEC telefooncentrale geïnstalleerd met daarbij een UCplus (UC+) koppeling met Realworks. Registratie Dankzij de nieuwe NEC telefooncentrale met UC+ koppeling naar het softwaresysteem, worden alle binnenkomende gesprekken geregistreerd. Als de klant in het systeem bekend is, wordt direct het klantendossier helder en gestructureerd zichtbaar. De klant […]

 • Foto Zorgvilla Kruseman Aretz

  SV9100 telefooncentrale icm Surycat

  Binnen de zorg, hospitality, industrie en utiliteit wordt het doormelden van alarmeringen naar de juiste personen steeds crucialer. Vaak is dit vanuit de regelgeving een vereiste.

 • Logo van der Mark Verzekeringen

  Telefooncentrale van der Mark Verzekeringen

  In opdracht van Van der Mark Verzekeringen heeft Vodavi bv, aan de hand van een inventarisatie van de klantwensen, een passende nieuwe telefooncentrale geleverd, geheel afgestemd op de processen en procedures van de klant.

 • Foto Camera

  Beveiligingsinstallatie particuliere woonhuizen

  Omdat er geen standaard huis is, zijn onze beveiligingsoplossing ook niet standaard en biedt Vodavi bv maatwerk oplossingen.

 • Foto verschillende mobiele telefoons

  Geluidsinstallatie zwembad De Hofstee

  Zwembad De Hofstee heeft Vodavi bv de opdracht geven de geluidsinstallatie aan te passen. Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd in samenwerking met Hoffman Elektro.

 • Patchkast voor en na

  Ordenen patchkast Schoonhovens College

  Ordenen bekabeling.

 • Pannenkoekenrestaurant

  Beveiliging en telefonie Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen

  In opdracht van het Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen is de beveiliging door Vodavi vervangen.

 • Schoonhovens College

  Ontwerp diverse installaties bij Schoonhovens College

  In opdracht van het Schoonhovens College, Vlisterweg, heeft Vodavi een nieuwe telefooncentrale geïnstalleerd, een geluidsinstallatie gerealiseerd, de alarmbeveiliging uitgebreid en een lestijdsignalering geplaatst.

 • Mazda Mulder 't Groene Hart

  Mulder Mazda ’t Groene Hart

  In opdracht van Mulder Mazda 't Groene Hart te Waddinxveen heeft Vodavi in de nieuwe vestiging een geluidsinstallatie, telefooncentrale, een brandmeldinstallatie en camerabeveiliging gerealiseerd. Project is gemaakt in samenwerking met Electrafix.

 • IJsbaan Hoorn

  Kunstijsbaan De Westfries Hoorn

  In 2006 heeft Vodavi de beveiliging, het geluid en de telefooncentrale aangelegd voor Kunstijsbaan De Westfries te Hoorn. Jaarlijks verzorgt Vodavi het onderhoud op de geleverde systemen om optimaal werkende installaties te kunnen waarborgen.