Telecommunicatie

telecommunicatie, telecommunicatieinstallatie, mobiele telefonie, telefooncentrale, NEC, Alcatel, vaste telefonie, KPN

  • Bij Van Egmond Makelaardij in Bergambacht heeft Vodavi een nieuwe NEC telefooncentrale geïnstalleerd met daarbij een UCplus (UC+) koppeling met Realworks.

    NEC Telefooncentrale met UC+ koppeling

    Bij Van Egmond Makelaardij in Bergambacht heeft Vodavi een nieuwe NEC telefooncentrale geïnstalleerd met daarbij een UCplus (UC+) koppeling met Realworks. Registratie Dankzij de nieuwe NEC telefooncentrale met UC+ koppeling naar het softwaresysteem, worden alle binnenkomende gesprekken geregistreerd. Als de klant in het systeem bekend is, wordt direct het klantendossier helder en gestructureerd zichtbaar. De klant […]

  • Foto Zorgvilla Kruseman Aretz

    SV9100 telefooncentrale icm Surycat

    Binnen de zorg, hospitality, industrie en utiliteit wordt het doormelden van alarmeringen naar de juiste personen steeds crucialer. Vaak is dit vanuit de regelgeving een vereiste.

  • Logo van der Mark Verzekeringen

    Telefooncentrale van der Mark Verzekeringen

    In opdracht van Van der Mark Verzekeringen heeft Vodavi bv, aan de hand van een inventarisatie van de klantwensen, een passende nieuwe telefooncentrale geleverd, geheel afgestemd op de processen en procedures van de klant.

  • Foto Camera

    Beveiligingsinstallatie particuliere woonhuizen

    Omdat er geen standaard huis is, zijn onze beveiligingsoplossing ook niet standaard en biedt Vodavi bv maatwerk oplossingen.

  • Foto verschillende mobiele telefoons

    Geluidsinstallatie zwembad De Hofstee

    Zwembad De Hofstee heeft Vodavi bv de opdracht geven de geluidsinstallatie aan te passen. Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd in samenwerking met Hoffman Elektro.

  • Patchkast voor en na

    Ordenen patchkast Schoonhovens College

    Ordenen bekabeling.

  • Pannenkoekenrestaurant

    Beveiliging en telefonie Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen

    In opdracht van het Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen is de beveiliging door Vodavi vervangen.

  • Schoonhovens College

    Ontwerp diverse installaties bij Schoonhovens College

    In opdracht van het Schoonhovens College, Vlisterweg, heeft Vodavi een nieuwe telefooncentrale geïnstalleerd, een geluidsinstallatie gerealiseerd, de alarmbeveiliging uitgebreid en een lestijdsignalering geplaatst.

  • Mazda Mulder 't Groene Hart

    Mulder Mazda ’t Groene Hart

    In opdracht van Mulder Mazda 't Groene Hart te Waddinxveen heeft Vodavi in de nieuwe vestiging een geluidsinstallatie, telefooncentrale, een brandmeldinstallatie en camerabeveiliging gerealiseerd. Project is gemaakt in samenwerking met Electrafix.

  • IJsbaan Hoorn

    Kunstijsbaan De Westfries Hoorn

    In 2006 heeft Vodavi de beveiliging, het geluid en de telefooncentrale aangelegd voor Kunstijsbaan De Westfries te Hoorn. Jaarlijks verzorgt Vodavi het onderhoud op de geleverde systemen om optimaal werkende installaties te kunnen waarborgen.