Vodavi adviseert, levert en plaatst kwaliteitsproducten van gereputeerde merken, onder andere TOA-geluidsinstallaties. 

Haperend geluid

Niets is vervelender dan geluid dat en/of een (TOA) geluidsinstallatie die niet optimaal functioneert. Een haperende geluidsinstallatie is wel het laatste dat je wilt, zeker niet wanneer muziek op de achtergrond gedraaid wordt in bijvoorbeeld een winkel. Maar een presentatie zonder geluid is ook ondenkbaar, laat staat muziek en commentaar rondom sportwedstrijden.

Bij de aanschaf van een geluidsinstallatie is het dan ook belangrijk om een goed en doordacht geluidsplan (ontwerp) te hebben. Vodavi adviseert u graag en ontwerpt voor ieder project een passend plan.Webshop Vodavi bv: toa-geluidsinstallaties.nl voor al uw TOA geluidsapparatuur

U kunt bij Vodavi terecht voor geluidsinstallaties met een breed scala aan toepassingen. Wij voorzien onder andere sportaccommodaties (sporthallen, voetbalvelden, ijsbanen, zwembaden), bedrijfshallen, winkelcentra en horecagelegenheden van geluidsapparatuur. Daarnaast levert Vodavi ook mobiele geluidsinstallaties, omroepinstallaties, ontruimingssystemen, ringleiding- en conferentiesystemen.

Als aanvulling op onze dienstverlening op het gebied van geluidsinstallaties, heeft Vodavi haar eigen webshop voor TOA-geluidsapparatuur.

Webshop

Naast het installeren van onder andere geluidsapparatuur levert Vodavi bv ook via de eigen webshop TOA geluidsapparatuur aan eindgebruikers: toa-geluidsinstallaties.nl. Via deze webshop biedt Vodavi u ondersteuning bij het leveren van TOA apparatuur. Op toa-geluidsinstallaties.nl kunt u terecht voor een diversiteit aan versterkers, luidsprekers en microfoons.

Geluidsplan

Uiteraard kunt u ook de expertise van Vodavi inhuren voor het ontwerpen van een geluidsplan. Een goed geluidsplan bepaalt een groot deel van het succes van uw geluidsinstallatie. Naast het leveren en ontwerpen van een geluidsplan, biedt Vodavi u tevens ondersteuning bij het installeren van geluidsapparatuur. Ook voor het oplossen van problemen en storingen van uw geluidsinstallatie bent u bij Vodavi op het juiste adres.

Onze technici bieden vanzelfsprekend 24/7 service. Met andere woorden: als zich een probleem of vraag voordoet, staan wij voor u klaar!

Meer informatie

Voor meer informatie over toa-geluidsinstallaties.nl kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 0182 351065 of per mail: info@toa-geluidsinstallaties.nl. Uiteraard kunt u ons ook via het algemene telefoonnummer en WhatsApp van Vodavi bereiken: 0182 353685.