Maximale klanttevredenheid is het uitgangspunt voor Vodavi.

“Maximale klanttevredenheid is ons uitgangspunt”, aldus Martin Vonk, directeur en eigenaar van Vodavi bv. Vodavi is een klantgerichte installateur op het gebied van beveiliging (inbraakalarm, camerabeveiliging, brandmeldinstallatie), telefonie/telecommunicatie (zowel zakelijk vaste telefonie als mobiele telefonie) en geluid (geluidsinstallatie, omroepsysteem, mobiele geluidssystemen en ontruimingssystemen). Inmiddels heeft Vodavi ook meer dan goede ervaringen opgedaan in het aanleggen van wifi-netwerken. Onze opdrachtgevers zijn zowel zakelijke relaties als particuliere klanten. Wij bieden dan ook complete oplossingen voor woningen, bedrijfspanden, maar ook voor winkels, de horeca en zorginstellingen.

De Missie en Visie van Vodavi is dan ook helder. Hieronder staan Vodavi’s Missie en Visie weergegeven:

Missie

Vodavi levert betrouwbaar maatwerk in telecommunicatie en wifi-netwerken, geluid en beveiliging. Dankzij een nauwkeurige inventarisatie en eerlijke samenwerking met onze relatie c.q. klant, zijn wij in staat om een hoogwaardige dienstverlening te leveren. Daarbij is maximale klanttevredenheid altijd het uitgangspunt. Vodavi maakt daarbij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en apparatuur.

Visie

Vodavi verbindt en beveiligt regionale en landelijk opererende opdrachtgevers op de meest optimale en betrouwbare wijze. Uitgangspunt bij al haar opdrachten is het leveren van maximale service en een onderscheidend klantvoordeel, zowel financieel als operationeel.

Filosofie

Onze filosofie is dat er geen standaard oplossing bestaan. Maatwerk rendeert altijd. Wij gaan graag met jou/met u in gesprek over de meest passende oplossing voor bedrijf en/of woning. Vanzelfsprekend proberen wij binnen de gestelde budgetten te blijven.

Meer weten?

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0182 353685. Appen kan ook!! Het telefoonnummer 0182 353685 is gekoppeld aan BusinessWhatsApp. Uiteraard kunnen de contactgegevens ook aan ons gemaild worden. Dan nemen wij zo snel als mogelijk contact op om u van informatie te voorzien of om een afspraak met één van onze deskundigen in te plannen om samen met u naar een goede oplossing te zoeken.