Maximale klanttevredenheid is ons uitgangspunt

“Maximale klanttevredenheid is ons uitgangspunt”, aldus Martin Vonk, directeur en eigenaar van Vodavi bv. Vodavi is uw klantgerichte installateur op het gebied van beveiliging (inbraakalarm, camerabeveiliging, brandmeldinstallatie), telefonie (zowel zakelijk vaste telefonie als mobiele telefonie) en geluid (geluidsinstallatie, omroepsysteem, mobiele geluidssystemen en ontruimingssystemen). De missie en Visie van Vodavi is dan ook duidelijk. Hieronder leest u wat onze missie en visie zijn.

Missie

Vodavi levert betrouwbaar maatwerk in telecommunicatie, geluid en beveiliging. Dankzij een nauwkeurige invenarisatie en eerlijke samenwerking met u als klant, is Vodavi in staat een hoogwaardige dienstverlening te leveren, waarbij maximale klanttevredenheid een uitgangspunt is. Vodavi maakt daarbij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en apparatuur.

Visie

Vodavi verbindt en beveiligt regionale en landelijk opererende opdrachtgevers op de meest optimale en betrouwbare wijze. Uitgangspunt bij al haar opdrachten is het levreen van maximale service en een onderscheidend klantvoordeel, zowel financieel als operationeel.

Filosofie

Onze filosofie is dat er geen standaard oplossing bestaan. Maatwerk rendeert altijd. Wij gaan graag met u in gesprek over de meest passende oplossing voor uw bedrijf en vanzelfsprekend binnen de door u gestelde budgetten.

Meer weten?

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0182 353685. U kunt uiteraard ook uw contactgegevens aan ons mailen, dan nemen wij zo snel als mogelijk met u contact op.