Draadloos internetVodavi realiseert betrouwbaar wifi netwerk (draadloos internet)

Draadloos internet (wifi netwerk), bijna niemand kan tegenwoordig meer zonder. Op de bank met laptop op schoot of tijdens het studeren achter de computer. Maar ook in de keuken om tijdens het koken snel een recept op uw tablet op te zoeken of in de tuin als er genoten wordt van de zon en u toch snel uw mailbox wilt checken. U kunt met verschillende computers of laptops, tablets en smartphones tegelijkertijd gebruik van het internet. Zonder dat de snelheid van de verbinding verminderd.

U heeft een draadloos netwerk nodig om draadloos te kunnen internetten. Dit noemen we ook wel een WiFi netwerk (Wireless Fidelity). Draadloos internet is super handig. Kabels zijn niet meer nodig. Daardoor ontstaat een  enorme flexibiliteit voor medewerkers (denk maar aan flexwerkplekken). Ook in een woning biedt draadloos netwerk veel voordelen. Daarnaast is draadloos internet kostenbesparend, kabels zijn overboden.

Betaalbare oplossing

Vodavi heeft een goede en betaalbare oplossing. Zo kunnen wij u op maat bedienen bij het realiseren van snel en stabiel draadloos internet in uw kantoor, bedrijfspand, winkel of in en om het huis.
Wij maken gebruik van betrouwbare WiFi netwerkonderdelen. De onderdelen kunnen toegepast worden in een woning met een enkele zender tot een geheel dekkend netwerk voor een bedrijfspand, winkel, kantoor of zelfs terrein. Tenslotte is draadloos internet meer dan alleen toegang tot de digitale snelweg. U kunt met ditzelfde wifi netwerk gebruik maken van uw apparatuur (printers etc.), maar ook bestanden eenvoudig met elkaar delen of games spelen.

Beveiliging

Vodavi verzorgt het advies, de implementatie en het beheer van uw WiFi netwerk. Daarbij besteedt Vodavi ook veel aandacht aan de beveiliging van uw wifi netwerk. Op deze manier wordt het gebruik van uw internetverbinding door derden en onbevoegden beperkt. Tevens biedt Vodavi u ook de mogelijkheid tot het opzetten van een gastennetwerk.

Bel met Vodavi via telefoonnummer 0182 353685 of stuur ons een mailbericht voor meer informatie.